Home / Zanimljivosti / POTRESNA PORUKA: Ovako se Seka Aleksić oprostila od preminulog oca!

POTRESNA PORUKA: Ovako se Seka Aleksić oprostila od preminulog oca!

Seka Aleksić izgubila je oca Milorada 6. januara, na Badnji dan. Pjevačica se prvi put poslije tatine smrti oglasila na društvenim mrežama i objavila emotivnu poruku posvećenu pokojnom ocu. – Putuj s anđelima srculence moje! Kažu da samo posebni ljudi umiru na velike praznike… Moj voljeni tata Milorad imao je tu čast da dušu ispusti na Badnji dan. Na dan radosti kada se slavi Hristovo rođenje! Zauvijek ću pamtiti tvoju pozitivnu energiju, razdraganost, veselost, raspjevanost.

Najviše si se radovao na dan moga rođenja i mami si rekao da ću ja biti tvoja pjevačica. Istina, to sam i postala, niko nije bio srećniji od saznanja da je pjevanje moja ljubav, od tebe! Zato, tata moj dragi, neću tugovati. Tvoj ovozemaljski život je završen jer si nastavio vječni život, mnogo vredniji od ovoga!

Radovaću se i pjevati! Otišao si na najradosniji dan! Doživio si da u krilu držiš svoje unuče, niko srećniji nije bio od tebe! Neka ti je vječna slava dušo moja! Tvoja ponosna kćerka! – napisala je Aleksićeva na Instagramu.

Ekskluziva.ba

Preporucujemo

15 trikova DA MU SE “DIGNE” kao nikad u životu …

U pitanju je najočigledniji način na koji muškarci pokazuju svoje uzbuđenje, a i seks je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *