Home / Yugoteka Vijesti / ISPOVIJEST LJILJANE JAKŠIĆ: Postala je majka u 52. godini, a naišla je na osudu i zle komentare!

ISPOVIJEST LJILJANE JAKŠIĆ: Postala je majka u 52. godini, a naišla je na osudu i zle komentare!

Glumica Ljiljana Jakšić naišla je na svakakve komentare kada je u poznim godinama rodila kćerkicu Dariju. Popularna Salveta samohrana je majka, a od Darijinog rođenja naišla je na loše, ali i na izuzetno dobre ljude. O svim izazovima kroz koje je prošla, ali i šta očekuje od budućnosti, Ljiljana je otvoreno progovorila.

– Sa rođenjem Darije sam shvatila koliko pakosti i neljudskosti ima u nekima, ali snagu su mi davali svi pozitivni komentari kojih je bilo nebrojivo više. Pozitivne reakcije su dolazile do mene brzinom svjetlosti i tada sam shvatila da smo svi mi u suštini dobri ljudi. Svi su bili voljni da mi pomognu na neki način. Ja sam inače osoba koja ne voli da prima pomoć ili koja nije bila u situaciji, ali kad sam rodila Dariju bila sam u toj situaciji i ta uzajamna povezanost sa ljudima i to da pomogneš nekome bilo je jako važno.

Ona je irpičala i kako se nosila sa negativnim komentarima, ali i odakle joj smjelost da u tim godinama rodi dijete.

– Bilo mi je smešno. Čudila sam se i samoj sebi govorila: „Bože, oni ne znaju šta govore“. A oni ne shvataju da ne znaju šta čine, jer komentarisati bilo čije postupke i bilo čiji život je neozbiljno i ružno. Ljubav, samo ljubav! Ja sam rođena u znaku Škorpije, ali i u znaku ljubavi. Težim ka ljubavi, da je što više dajem, a tako je i dobijem. Trudim se da sve oko mene bude lijepo i svaka sitnica koju radim je protkana samo ljubavlju. Moj dom je toliko skroman, a svaki kutak sam opremala sa velikom ljubavlju. On sada obiluje Darijinim igračkama, a moja sestričina kaže da nema potrebe Dariju voditi u igraonicu, jer je moja kuća igraonica. Trudim se da živim ljubav, jer je ona osnov i jedini pravi pokretač.

(Kurir)

Preporucujemo

MUK U SUDNICI: Legija jednom rečenicom paralisao sve prisutne, sudija PONOVIO pitanje! (VIDEO)

Milorad Ulemek Legija danas je bio ključni svedok u postupku protiv optuženih za ubistvo novinara ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *